Story Of My Heart

Contest: Bila Blogger Bercuti!

Posted on: May 28, 2010

wow…aku kn full timer nye student,so kalo dh nme nye HOLIDAY for sure la aku akn gnekn ms yg ade 2 tuk sesuatu yg sgt indah!woooottt…act ni first time aku join contest.so agak clumsy sket.hihihi….aku grab dis info frm here  http://fitrihadi.com/2010/05/contest-bila-blogger-bercuti/

cuti kalo ini penuh dengan agenda a.k.a program sbb ia brsekali dgn mjlis istiadat konvokesyen ke-72 UiTM n aku terlibat sbg graduan.so confirm la parents aku pn excited nk amik cuti.bersempena dgn itu,maka bercutilah kami 3 branak…ke mana???

jeng3….ke taiping sbb ade family makcik aku…ke swiss garden villa n spa damai laut off pangkor…n lastly shah alam!

TAIPING

catatan perjalanan ke sn sgt ok,dsebabkn aku dh biase ke sn jd dh x excited sgt la.tp tiap kali ke sn,mee udang x kn lari dr salah satu aktiviti wajib aku 1 family…sedap woooo!rugi kalo x g kuala sepetang.so spe2 yg nk tau psl tmpt mkn kt taiping 2,leh la tnye aku…sbb aku ske FOOD!huhuhu….ni ade la sket gmbo kenang-kenangan kt sn…jgn dtenung lame2,nnt meleleh air liur!huhuhu…ade bnyk sgt gmbr la…tp aku x leh nk upload bnyk2 sbb slow la tenet neh!ok…



DAMAI LAUT

wooot…aku ske btul g sni…mn tak nye,stay kt villa mmg sonok lbh2 agi kalo korang dtg ngn segerombolan family…so mak ayah aku pn tnpa rs segan silu trus booking villa…aktiviti bg ayah aku mmg padat!sbb die smpt g lpaskn gian die mmncing…resort 2 ade sdiakn tmpt yg seswai tuk kaki pncing (tp xde snap pix pn,nyamuk bnyk) n area mmncing 2 cool n x sunyi sbb ade keriuhan dr bar yg sgt la dkt ngn tmpt 2…resort 2 happening ble mlm n sgt cntik wooo…nnt aku attach a few pix ye!nk g hanimun plak kt sn nnt…bleh kn?

Advertisements

4 Responses to "Contest: Bila Blogger Bercuti!"

huhu,x lame lg leh la makan gaji sendiri…

haaa….huhuhuhu….mkn gaji sndri?ko la gajikn aku! 🙂

wah thanks for joining. nak edit boleh lagi before 21 mei 🙂

[…] 2. Zuhaimi Zul 3. Zuriey 4. Sya Isya 5. Mat Joe 6. Daria 7. gadis_kuntum 8. Iman 9. One-are 10. Nana 11. Illafira 12. Joegrimjow 13. Lin Terima kasih kepada semua peserta yang sudi meluangkan masa […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

May 2010
M T W T F S S
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Archives

Pages

Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Hobby

Love

%d bloggers like this: