Story Of My Heart

Archive for the ‘riang ria bersamaku’ Category

wow…aku kn full timer nye student,so kalo dh nme nye HOLIDAY for sure la aku akn gnekn ms yg ade 2 tuk sesuatu yg sgt indah!woooottt…act ni first time aku join contest.so agak clumsy sket.hihihi….aku grab dis info frm here  http://fitrihadi.com/2010/05/contest-bila-blogger-bercuti/

cuti kalo ini penuh dengan agenda a.k.a program sbb ia brsekali dgn mjlis istiadat konvokesyen ke-72 UiTM n aku terlibat sbg graduan.so confirm la parents aku pn excited nk amik cuti.bersempena dgn itu,maka bercutilah kami 3 branak…ke mana???

jeng3….ke taiping sbb ade family makcik aku…ke swiss garden villa n spa damai laut off pangkor…n lastly shah alam!

TAIPING

catatan perjalanan ke sn sgt ok,dsebabkn aku dh biase ke sn jd dh x excited sgt la.tp tiap kali ke sn,mee udang x kn lari dr salah satu aktiviti wajib aku 1 family…sedap woooo!rugi kalo x g kuala sepetang.so spe2 yg nk tau psl tmpt mkn kt taiping 2,leh la tnye aku…sbb aku ske FOOD!huhuhu….ni ade la sket gmbo kenang-kenangan kt sn…jgn dtenung lame2,nnt meleleh air liur!huhuhu…ade bnyk sgt gmbr la…tp aku x leh nk upload bnyk2 sbb slow la tenet neh!ok…



DAMAI LAUT

wooot…aku ske btul g sni…mn tak nye,stay kt villa mmg sonok lbh2 agi kalo korang dtg ngn segerombolan family…so mak ayah aku pn tnpa rs segan silu trus booking villa…aktiviti bg ayah aku mmg padat!sbb die smpt g lpaskn gian die mmncing…resort 2 ade sdiakn tmpt yg seswai tuk kaki pncing (tp xde snap pix pn,nyamuk bnyk) n area mmncing 2 cool n x sunyi sbb ade keriuhan dr bar yg sgt la dkt ngn tmpt 2…resort 2 happening ble mlm n sgt cntik wooo…nnt aku attach a few pix ye!nk g hanimun plak kt sn nnt…bleh kn?

huhuhu…sememangnya aku nih seorang yang suke bercakap?ketiadaan kt opis menjadikan opis umpama majlis kematian…sunyi,sepi,noktah ….kerana ketiadaan gelak ketawa yang tiada batasan…huhuhu…xpe la,x gune jadik seorang yang workaholic,cukup sekadar ianya sempurna dan tidak mengecewakan sesiapa…yeaaahhhh!

ronaldo,am,nuar

ronaldo,am,nuar

hari nie terasa sangat la clumsy…dengan report yang bertimbum nak disiapkan…segalanya jadi huru hara…kadang-kadang terpikir…”kenapa la aku ni terlalu cepat nak melatah?tu baru sikit dugaan dari-Nya”…tapi soalan tu tidak berjawab…erm…till now…aku TAKDEK jwpnnye!

~mengerti segalanya~


August 2017
M T W T F S S
« May    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Archives

Pages

Twitter

Error: Twitter did not respond. Please wait a few minutes and refresh this page.

Hobby

Love